Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης | Η Ζωή Και Το έργο Του.



Απο τις εκδόσεις Ψυχογιος κυκλοφόρησε το βιβλίο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης | Η Ζωή Και Το έργο Του.

Είναι σχεδόν βέβαιο πως η πρώτη αντίδραση εκείνου που θα πληροφορηθεί την κυκλοφορία του ανά χείρας σίγουρα θα πει ακόμη ένα βιβλίο κυκλοφόρησε. Όμως το συγκεκριμένο πόνημα του Γ.Ν. Φουκαδακη είναι όντως προϊόν πολυετούς αναζήτησης της αληθινής ταυτότητας του Αγίου που χρησιμοποιεί ως εργαλεία του τη δοκιμή βιβλιογραφία την επίσκεψη στους τόπους όπου περπάτησε ο Άγιος και τη γόνιμη συζήτηση με πρόσωπα τα οποία όντως συνδέθηκαν με εκείνον. Στόχος του βιβλίου δεν είναι να μας πούνε απλά λόγια και νουθεσίες αλλά να ανακαλύψουμε όσο γίνεται αμεσότερα το φυσικό και ιστορικό περιβάλλον εντός του οποίου ανατράπηκε και έδρασε 

Το βιβλίο θα το λατρέψετε θα προσφέρει στον αναγνώστη την αποκάλυψη της αυθεντικής αγιότητας ώστε να δοκιμάσει και εκείνος μαζί με όσους αληθινά γνώρισαν και κοινώνησαν τον Ιησού Χριστό και τους αγίους του την αληθινή χαρά μακριά από τις ουτοπίες των δήθεν σωτήρων.



Ένας άνθρωπος με πραγματική καλοσύνη και απλότητα χωρίς υπερβολές και φιλοφρονήσεις. Και το μόνο που ευχόταν να αγωνιστούμε να πιάσουμε την πνευματική βάση και να περάσουμε στο παράδεισο.
Αμήν

Σε στιγμές δύσκολες, όπου ο τρόμος μας διαπερνά, η απελπισία γιγαντώνεται και μας πλημμυρίζει το είναι μας. Μια γλυκιά νότα , η ζωή του, η προσφορά του, όσα μας κληροδότησε.

Η ζωή του όλη ένας δρόμος στρωμένος με αγάπη, έχω διαβάσει βιβλία του βίου του, μακάρι να βολέψει να ανάγνωση κι αυτo





Το βιβλίο θα το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις