Dog man ιστορία δύο γάτων


Η αγάπη του γιου μας και του μεγάλου αλλά και του μικρού  για την   εμπορικότερη σειρά βιβλίων dog man είναι πλέον γνωστή. Η πρώτη επαφή έγινε πέρσι που κυκλοφόρησε η σειρά και του το έφεραν δώρο στα γενέθλια του. Όπως ήταν αναμενόμενο κόλλησε με το βιβλίο το διάβασε μονορούφι και μου ζήτησε μόλις κυκλοφορήσει η επόμενη σειρά να το αγοράσουμε, οπότε μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της σειράς σπεύσαμε να το προμηθευτούμε!

Δεν υπάρχει αγόρι που δεν έχει ακούσει γι΄ αυτή τη σειρά, για έναν σκύλο και έναν άντρα. Μικρές δόσεις χιουμοριστική εικονογράφηση κάνει την ανάγνωσή ακόμα πιο διασκεδαστική. Από τα καλύτερα παιδικά βιβλία. Μία σειρά που λατρεύουν τα αγόρια και που πλέον μιλάνε και οι τρεις γιοι μου για το συγκεκριμένο βιβλίο.
Η ιστορία είναι γεμάτη φαντασία και περιπέτειες
Διασκεδαστικό και εύκολο στην ανάγνωση του !!!! Ιστορίες από την καθημερινή ζωή των αγοριών

Το βιβλίο βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των παιδιών και ανήκει στα ευπώλητα. Διασκεδάζει, διαβάζεται εύκολα και γρήγορα και σίγουρα μαγεύει τα παιδιά! Ένα φοβερό βιβλίο που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους και δείχνει πόση σημαντική είναι η φιλία .


Οι περισσότεροι γονείς αποφεύγουν τέτοιου είδους βιβλία γιατί πιστεύουν ότι δεν οφελούν πουθενά αλλά Αν σκεφτούμε όμως ότι κάθε τι έχει την αξία του, τα βιβλία της σειράς χαρίζουν γέλιο στα παιδιά, και το σημαντικότερο είναι πως είναι ένα βιβλίο που θα διαβάσουν σίγουρα χωρίς μουρμούρα! Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς σειρά και μην ξεχνάμε ότι η επαφή των παιδιών με τα βιβλία έστω και με αυτά που οι γονείς θεωρούν ανούσια είναι σημαντική!


Θα το βρείτε στις εκδόσεις Ψυχογιός και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία
κάντε ένα δώρο στο 10 χρόνο βαπτιστήρι ή στο εγγόνι σας. Πιστέψτε με θα το χαρούν πάρα πολύ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις