Οικονομικά τρικ ομορφιάς που θα εύχεσαι να ήξερες

Ο θαυμαστός κόσμος της ομορφιάς εκτός από κανόνες και συμβουλές έχει και τα δικά του μικρά ή μεγάλα μυστικά. Κι όσα περισσότερα μυστικά γνωρίζεις τόσο πιο προετοιμασμένη θα είσαι για να χειριστείς μια απρόσμενη κατάσταση. Γιατί το κεφάλαιο περιποίηση δεν είναι κάτι που πρέπει να σε αγχώνει. Απεναντίας θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις όμορφη, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

8 απίστευτα Beauty Hacks

#1 Για να κρατήσει το άρωμά σου περισσότερο άπλωσε πρώτα λίγη βαζελίνη στον καρπό πριν ψεκάσεις.
#2 Για να μην ηλεκτρίζονται τα μαλλιά σου βάλε πάνω στη χτένα ένα ηλεκτροστατικό πανάκι (ναι, αυτά που μαγνητίζουν τη σκόνη) και μετά βούρτσισέ τα.
#3 Αν τα νύχια σου έχουν κιτρινίσει από τα σκουρόχρωμα βερνίκια άσπρισέ τα με ένα μείγμα από σόδα μαγειρικής και λεμόνι.
#4 Με τα φίλτρα του γαλλικού καφέ μπορείς κατά τη διάρκεια της ημέρας να ταμπονάρεις το πρόσωπό σου για να διώξεις την περιττή λιπαρότητα.
#5 Μία σκιά ματιών που έγινε κομμάτια αν την αναμείξεις με ένα διάφανο βερνίκι νυχιών θα έχεις ένα ολοκαίνουριο και μοναδικό μανό.
#6 Αν η μάσκαρά σου έχει ξεραθεί, βούτηξέ την λίγα λεπτά σε ένα ποτήρι με καυτό νερό. Έτσι θα μαλακώσει και θα μπορέσεις πολύ εύκολα να την εφαρμόσεις ξανά.
#7 Το αγαπημένο σου κραγιόν κόπηκε στα δύο; Με έναν αναπτήρα ζέστανε τις δύο άκρες και όπως είναι ζεστές κόλλησέ τες μεταξύ τους. Σαν να μην έσπασε ποτέ!
#8 Αν χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια στο χτένισμά σου, ψέκασε λίγη λακ επάνω τους πριν τα φορέσεις. Δεν θα έχεις καμία ανησυχία μήπως φύγουν από τη θέση τους στη διάρκεια της ημέρας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις